ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΜΟΝΟΚΕΡΟ            

Ενημερωση σχετικα με την πολιτική υγείας και ασφάλειας κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19

Η άνεση, η υγεία και η ασφάλειά σας είναι υψίστης σημασίας για εμας και σας διαβεβαιώνουμε ότι η αναβαθμισμένη πολιτική μας διασφαλίζει την προστασία των επισκεπτών και του προσωπικού από τον ιο Covid-19.

Ο Χρήστος Μάρτζος είναι το αρμόδιο άτομο για την εποπτεία της πολιτικής υγείας και ασφάλειας και για την εκπαίδευση του προσωπικού. Εάν υπάρχουν ύποπτα ή επιβεβαιωμένα κρούσματα ιού, θα εφαρμόσει το σχέδιο δράσης σε συνεργασία με τον τοπικό γιατρό και τις υγειονομικές αρχές.

Τα μέλη του προσωπικού μας έχουν εκπαιδευτεί στο πώς να αναγνωρίζουν και να αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα του ιού στον εαυτό τους και σε άλλους. Έχουν διδαχτεί τους νέους κανόνες και κανονισμούς για την υγεία και την ασφάλεια σχετικά με τη δική τους συμπεριφορά για να σταματήσουν την εξάπλωση του ιού, με κοινωνικές αποστάσεις, προσωπική υγιεινή και τη χρήση προστατευτικού εξοπλισμού.

Έχουν λάβει εντολή να ελέγχουν πόσα άτομα χρησιμοποιούν τους κοινόχρηστους χώρους και τους χωρους εστιασης οπου οι πελάτες μας κάθονται για πρωινό και δείπνο, με τροπο που να διασφαλίζει ότι υπάρχει αρκετός χώρος ασφαλειας ανάμεσα στα τραπέζια.

Εχουμε επισης αναβαθμίσει τα υπάρχοντα ηδη υψηλά πρότυπα υγιεινής εισάγοντας νέες διαδικασίες καθαρισμού που περιλαμβάνουν βελτιωμένη απολύμανση και βαθύ καθαρισμό των υπνοδωματίων, των μπάνιων και των κοινόχρηστων χώρων με ειδικο ατμόκαθαριστη. Υπάρχουν προϊόντα απολύμανσης χεριων σε κομβικα σημεια εντος του ξενοδοχείου για χρηση προσωπικου κι επισκεπτων και όλες οι επιφάνειες καθαρίζονται τακτικά και προσεκτικά.

Στο χωριό υπάρχει γιατρός και φαρμακείο σε κοντινή απόσταση. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν επισης δύο μίνι μάρκετ απ’οπου μπορειτε να προμηθευτειτε μάσκες προσώπου και αντιμικροβιακα τζελ χεριων.


Η νέα ώρα Αφιξης συμφωνα με τα πρωτοκολλα ασφαλειας είναι μετά τις 15:00 και η νέα ώρα Αναχωρησης οριζετε πριν από τις 11:00 ετσι ωστε να δοθεί αρκετος χρόνος για τον σωστό και σχολαστικο καθαρισμό των δωματιων μεταξυ αλλαγων.


 

επιστρέψετε